Monday, December 20, 2010

Kembali Aktif ?

Assalamualaikum

Kembali aktif???
Haaa...... Itulah persoalannya. Dah terlalu lama rasanya kami tidak mengupdate blog ini. Setelah saudara Aiman Amri (fivers 2009) meninggalkan STAR nampaknya dah x de orang nak menaip kat blog ni. Minta maaflah kepada semua kerana tidak mengaktifkan diri kami di blog ini. Kalau dah lama x update mestilah ada banyak benda nak taip kan? Mana taknya, nak dekat setahun tak post apa2.. 2010 pun dah nak habis. Sekejap je kan? Sepanjang tahun ni ada banyak perubahan yang berlaku. Antaranya, nama BPI (badan pelajar islam) dah ditukar kepada BADAR (badan dakwah dan rohani), moto ditukar kepada 'aslih nafsaka wad'u ghairak' (perbaiki dirimu dan serulah yang lain) malah logo juga dah lain. Pelbagai aktiviti juga telah dijalankan seperti Khemah Ibadah untuk pelajar tingkatan 1, Piala Muhibah yang telah dimenangi oleh Rumah Biru dan program2 seperti Semarak Ramadhan. Kalau anda perasan, dah ada banyak perubahan kat blog ni.. x de la kosong je kan?

Logo baru BADAR


Khemah Ibadah

Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada ahli2 BADAR tingkatan 5 2010 kerana telah memimpin kami dan banyak memberi tunjuk ajar kepada pelapis2 BADAR. Terima kasih:
  1. Muhammad Amirul Alimin bin Razali
  2. Umar Hakim bin Mohd hasri
  3. Muhammad Fikri Akmal bin Suhaimi
  4. Ahmad Azlan bin Ahmad Amin
  5. Muhammad Hanif bin Abdul Halim
  6. Mohammad Nasruddin bin Ab Rahman
  7. Muhammad Haikal Azhar bin Mohd Aziz
  8. Muhammad Faizs bin Omar
  9. Muhammad Habibullah bin Saharom
  10. Muhammad Azri bin Kamaruddin
Oh ya...
kami juga ada di facebook, add kami dan kemudian like page kami...
Tekan saja di ruangan 'Cuba Tekan '.
Jangan lupa untuk menilai tahap ke'stail'an blog kami. Jujur tau..

Baiklah sampai situ saja nampaknya buat masa ni...

"Sesungguhnya orang-orang beriman itu bersaudara. Sebab itu damaikanlah (perbaikilah hubungan) antara kedua saudaramu itu dan bertakwalah kepada Allah, supaya kamu mendapat rahmat.” (Al-Hujurat: ayat 10)2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...